Veiligheid

print

Veiligheid bij Avans Hogeschool

Dagelijks zijn we bewust en onbewust bezig met veiligheid. Of het nu gaat over het uitkijken bij oversteken, je pincode afschermen of je vingers niet in het stopcontact steken, veiligheid is overal.

Maar daarmee onveiligheid dus ook. Ondanks de beste inspanningen is het helaas niet ondenkbaar dat er toch incidenten plaatsvinden.

Avans Hogeschool hecht veel waarde aan de veiligheid van medewerkers en studenten. Om incidenten zo goed mogelijk te voorkomen en om eventuele gevolgen zo goed mogelijk te beperking, heeft Avans Hogeschool het team Privacy, Veiligheid & Security.

Team Privacy, Veiligheid & Security houdt zich dagelijks bezig met het inrichten van maatregelen, protocollen, instructies en advisering op het gebied van de verschillende onderdelen op het gebied van veiligheid. Hiermee streeft team Privacy, Veiligheid & Security naar een veilige werk- en leeromgeving voor medewerkers, studenten en bezoekers.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is het team Privacy, Veiligheid & Security onderverdeeld in sub-teams. In deze sub-teams zitten specialisten op het gebied van de verschillende thema’s binnen het hoofdthema ‘Veiligheid’:

Door te klikken op één van de thema’s hierboven, krijg je meer informatie over dit specifieke onderwerp.

Mocht je iets willen weten wat niet te vinden is, stel je vraag dan via Servicepunt of veiligheid@avans.nl 

Je kan bijvoorbeeld lezen wat je kan doen als er iets niet goed is gegaan. Ook staan hier dingen die jezelf kan doen om gevaarlijke  en/of onveilige situaties te voorkomen. Veiligheid is namelijk niet alleen iets van Avans Hogeschool of het team Privacy, Veiligheid & Security.

VEILIGHEID IS VAN ONS ALLEMAAL

 

Laatst bijgewerkt op 29 november 2021.